[q]
(6) 

Yeşil Çay

2027 #1362027
Selam,
Yeşil çay seviyor musunuz? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Sallama olarak tüketilecek demleme imkanı yok.



 

Farklı markaları aldım ama benim için çok fark etmedi açıkcası. Günde 2 bardak içiyorum

gazozailacatmauzmani

www.dogadan.com.tr

Efsanedir!

ladybird

yeşil çayı seviyorum. sanırım ham olan her türlü yeşilliğe meyilim var. okuldayken yollarda yaprakları ıssırırdım. litrelik ice tea greeni su niyetine içerdim. hatta 2010 yılında tadını değiştirip, şeker oranını azaltmaları bende bir coşku yaratmıştı. evde demleme yaparken de çaykur'un kutu yeşil çayını kullanıyorum.

sallama çay için lipton'un yeşil çayını içerdim ancak bu aralar doğuşun yaseminli yeşil çayı geldi bi yerden, onu içiyorum; başarılı buluyorum.

sameidiot

kutuda satılan, sallama diye tabir ettiğimiz çaylar yeşil çay değil. onlar aromalı "bir şey" ama yeşil çay değil. gerçek yeşil çay sadece aktarlarda bulunur ve kına suyu gibi rezil bir tadı vardır. onlardan alman gerekiyor sağlık için içeceksen. demleme imkanın yoksa da şunu kullanabilirsin sallamadan 10 kat iyidir: urun.n11.com

yazar yazmaz yazan yazar

Pek severim. Aktarlardan tomurcuk şeklinde olanlardan alıyorum. Bana göre tadı gayet güzel, rezil falan değil.

mekaniker

Adaçayı, rezene, zerdeçal ya da şöyle söyleyeyim hangi otları istiyorsanız sıcak suyun içine atıp 5 dakika bardakta demlenmesini bekleyip içebilirsiniz bence. French press bardak alıp da demlersiniz. Hiç hazıra gerek yok. İş yerinde, okulda nerede içecekseniz size yük olmaz diye düşünüyorum. Hazırların tadı tuzu yok.

uzaykonsolosu
1

mobil görünümden çık