Yani bir uygulamada değil tüm uygulamalarda çıkan aynı türde, köşesinde çarpı olan, ürün satış linkleri olan reklamlar. Twitter'da çat diye çıkıyor, not defteri açıyorum yazı yazarken çat diye çıkıyor vs. Telefon virüs mü yedi yoksa Android işletim sisteminin yeni bir uygulaması mı anlamadım.




 

Samsung telefonlarda peel smart remote default olarak yüklü oluyor. Bu uygulama her ne kadar işe yarasa da böyle bir özelliği var. Onu ve diğer kullanmadığın uygulamaları yöneticen devre dışı bırakabilirsin

bagcivan

Yok öyle bir şey yüklediğin bir uygulamaya izin vermişsin ondan çıkıyor. Gereksiz uygulamalarınızı silin.

bahoho

ios'te hiç öyle dertler olmuyor.

virüs bulaşmış. format + antivirüs/antimalware programı işe yarayacaktır. güvenilir bir markanın uygulamasını yüklemeye bakın. avast gibi, avg gibi.

geçmiş olsun.

avianthem

Ayarlardan bakın diğer uygulamalar üstünde gösterim izni olan uygulama var mı

Yok bulamadım derseniz internetten AdAway yükleyip scan for adware seçeneğini kullanın

milletin efendisi olmaya gelen adam

Bu dediğin 4 gün önce bende oldu. Benzer şekilde ben de düşündüm virüs mü girdi diye. Fakat sonradan anladım ki kalitesiz bir tane vpn yüzünden çıkıyormuş. Kaldırınca uygulamayı bir daha karşıma çıkmadı.

denhia

muhtemelen bilmediğin bi şey indirdin veya playstore üzerinden vpn uygulaması indirdin. yapar. ayarlar - uygulamalar kısmında ismi gözükmeyen boş bi uygulama varsa kaldır gitsin.

virüs bulaşma olayı hurafe. sistemi güncellemelerle bilerek yavaşlatan google/apple virüsten daha tehlikeli.

aydogank
1

mobil görünümden çık