[q]
(7) 

çok sinirliyim çok

yemrem #1361793
bir arkadaşıma misafirliğe gittik. arabayı apartmanın önüne nizami park ettim. 3-4 saat sonra bir çıktım aracın silecekleri kaldırılmış, otomatik olan sağ aynası zorla açılmaya çalışırken kırılmış, aracın altına da eşek kadar taş konmuş (şansa gördüm) ki geri çıkarken aracın altını haşamat etsin.

şimdi bunu yapan muhtemelen o apartmanda oturan yavşağın teki. bu arada binanın önünde başka park eden de yok ki adam evinin önünde park yeri bulamadı da sinirlenip yaptı diyeyim ki olsa bile yola park eden araçlara bir şey yapamaz.

şimdi 2 gün sonra gidip aynı yere parkedip bir kuytuya çekilip aynı yavşağın gelmesini bekleyecem. herifi yakalayınca ne yapacam bilmiyorum çünkü dövsem suç z.ksem zina.

ben bu herife ne yapabilirim?

 

kamera varaa kayitlari al sikayet et.

batlegolas

Arabasını öğren ;)

038576

Şimdi burada suçu ovmeyelim o yüzden dovebiliyorsanız dövün, arabasını öğrenip dovebiliyorsanız dövün, üzerine su arabanı gelip gidip cizicem, eski bir dodge kamyonetim var tamponuyla konserve gibi yandan açıcam diye söyleyin diyemeyiz, olmaz.

kisa

şöyle yapma böyle yapma desem yapmacık olur. bana yapılsa o adama aynısını yapardım. çevredeki kameraları kontrol et. aynı şeyleri onun aracına yap. abartıp başına bela açma da. en iyisi o sıkıntıyı yaşadığında polisi çağırıp şikayetçi olaydın iyiydi.

mikahakkinen

suç duyurusunda bulun, bırak polis araştırsın, bişey çıkar çıkmaz, ya şimdi polisiye şeyleri izleye izleye adamın aklına bi sürü şey geliyor, parmak izi, güvenlik kameraları bıdı bıdı falan da türkiye de yaşadığımızı düşününce , hasktr be rıfat abi oluyorum.

Fodera

arabayı ellemeden polis çağırın. zaten polisin vs geldiğini görünce tırsar. apartmandan bunu yapanı illaki bilen vardır.

mutlu yillar sana

Apartmanda benzer sorunları yaşayan mutlaka vardır. Oradan sıkıştırsan bir şeyler çıkabilir. Kırılan aynadan bu gereksizin parmak izi kesin çıkar. Doğru polise.

mekaniker
1

mobil görünümden çık