işlemci: i5-8400
16 gb ram
msi z370 anakart
samsung ssd m.2 nvme disk
klavye mose: lenovo kablosuz

farlı bir klavye mouse ile denendi mi? klavyeyi usb'den takıyorsan farklı bir usb girişi denendi mi?


Baskan iki bilgisayarda win10 kullaniyorum. Oncelikle belirteyim cozumu bilmiyorum ama sorunu biliyorum. Wireless. Kabloluda dediginiz gibi birsey yok. Ama kablosuzda yapistiriyor.


@ayin yazari:
anakartta;
2 tane USB 2.0
1 tane USB 3.1 GEN2
4 tane USB 3.1 GEN1
usb girişi mevcut.
USB 2.0'da bunu yaşadım. önerin üzerine USB 3.1 GEN1'e takıp test edeceğim. olmadı elimde 1 tane başka kablosuz mouse ile 1 tane de başka kablolu klavye var. onlarla da denerim. ama (bundan sonrasını diğer arkadaşa yazdığım cevaptan takip edelim :) )
@allah yazdiysa bozsun:
güzel demişsin ama şöyle bir durum var. bir başka bilgisayar daha var. onda da WIN 10 yüklü. fakat donanımları bu yeni kasadan biraz daha düşük. ve orada sorunsuzca kullandığım kablosuz mouse ve klavyeyi bu yeni kasaya taktığımda bunu yaşadım. yani ikisi de windows 10, ikisi de kablosuz. hal böyle olunca bundaki problem wireless ise diğerinde de yaşamamız gerekmiyor mu aynı problemi?
