Merhabalar,
evde yeni bir misafirimiz var, yaklaşık 2 haftadır bizle. 5 aylık beyefendi, scottish fold. bir önceki evsahibinde alerji çıktığı için sahiplendik.
bu ufaklığın iç dış parazitini yaptırmışlar ancak diğer aşıları hakkında kedisini bize veren kadının hiç bir fikri yok(?!). biz de ilk haftamız bitip azıcık beyefendiyle birbirimize alışınca ilk veteriner ziyaretmizi gerçekleştirdik.
karma aşı yapıldı*, biraz halsizlik ve ateş olabileceğini söyledi. sanki günlerdir gece uymayan, yanına geldiğimiz an pancar motoru gibi guruldayan beyefendi o değil. 4 gündür tam bir pelte. evin her köşesinde ayrı uyudu. arada bi gece hareketleniyo (gibi) sonra yine uyuyo 5 dk içinde. ilk hafta arkadaşın verdiği bir mamayı kullandık (adını bilemiyorum üst segmentin bir altı kaliteydi), sonra veterinerde proplan vardı, onun yavru kedi mamasına geçtik. arada da yaş mama veriyordum. bugün aşının 4. günü, doğru düzgün kuru mama yemedi tüm gün. sabah koyduğum kap bitmemişti. ben de dayanamayıp yine yaş mama açtım (gourmet gold), bi konserveyi gömerdi, yarısında bırakmış.
normal mi yahu bu kadar ekstrem miskinlik?
gecenin bir vakti veterineri taciz etmemek için tüm dürtülerimi zorluyorum..

 

bence bugun bir arayip konusun.
kulaklarinin icine ve patilereine bakin ne kadar sicak? atesi cikmis olabilir.

65 derece

sabah az daha canlandı sıpa. sevdirdi falan. gitmiş dün yemediği için poşete ayırıp kaldırdığım mamayı bulup getirmiş "yırt da yiyeyim" diye:)ateşi yok, hatta gidip kapı pencere eşiğine falan yatıyor. çok sağolun,biraz zor atlattı herhalde canlı aşı olduğu için.

shubulubapshubaptishaluva
1

mobil görünümden çık