Arkadaslar boyle bir durumda ne yapmak gerekiyor? Doktora git demeyin lutfen. Bir ay icerisinde bir özel hastaneye bir de devlet hastanesine gittim.Ancak damlalarla( suni gozyasi) gonderdiler beni. Yok hicbir ise yaramadi. Hatta adamlar kirpik dibimi onemsemedi. Kizariklik, iltihap, kepek olusumunu hice saydilar. Roaccutane kullaniyorum diyince normal dediler. Ben mi abartiyorum? Insan bi sampuan verirdi en azindan.




 

Bunun için özel şampuanlar var, blefaroshampoo idi galiba adı. Bazı doktorlar da bebe şampuanı ile yıkamayı öneriyor.

curukturpkokusu

Dalinle yıkamanın iyi geldiğini duydum.

nick konusunda kararsizim

Annemde var bebek sampuanı kullan demişti doktor.

jazzabel

annemde vardı bebe şampuanı kullandı +1

damla sakızlı dondurma

Bebek şampuanı +1. Sabah akşam bir parça pamuğu sıcak suya batırıp gözlerine kompres yap demişti bana doktor, iltihaba sıcak iyi gelmez diye biliyorum ama yapmıştım bir süre. Göz makyajı yapma mümkün olduğunca.

pati

Bebek şampuanı kullanacaksanız en doğal olarak bilinen mustela markası.

somethinginthewayshemoves

bağırsak florasıyla ilgiliymiş diye duydum. irritabl bağırsak sendromu felan:

dismainpula

üç damla kullandım biraz azalttı. şimdi düzenli bir şekilde dalinle yıkıyorum. damlaların adını verebilirim ama bilemedim doktora danışmadan kullanılmalı mı

kablelvuku

Arkadaslar hepinize çok tesekkur ederim. @kablelvuku cok cok sagolun dusunceniz icin. Ben damla suanda kullaniyorum o yuzden daha fazla damla kullanmak istemiyorum.

noeldayın

ben 3 er damla kullandım 2 ay, ikisi de iyi gelmemişken ne iyi geldi biliyor musun? papatya çayını demleyip ılımasını bekleyip gözümü temizliyordum onla, kullandıktan sonra 3-5 gün iyice gözümden çapaklar aktı yanma falan geçti bu sayede. şu an yine başladı ama eskisinden daha az.

dismainpula
1

mobil görünümden çık