bu sene taşındığım sokakta zaten senelerdir altyapı yokmuş. birkaç ay önce telekomcuların gelip çalıştığını görüp umutlanmıştım. sağ ve soldaki 2 ve 6 numaralı evlerde altyapı varken 4 numaralı apartmanımızda altyapı yok hala? hatta sanırım sokakta sadece bizim birkaç apartmantlı sitede yok altyapı.

bu nasıl iştir? (nedenini merak ediyorum cidden) adamlar unuttu mu, ne oldu? işlerden anladığını söyleyen birisi "bir düzenek var, o yetmemiştir" gibi bir cevap verdi. beklesem birilerinin gelip düzeltme olasılığı var mı sizce? ildeki telekom'u arasak faydası olur mu?


 

telekom mudurlugune gidip sorabilirsin, bir plan var mi yok mu soyleyebilirler. linkedin uyesi isen, Paul Doany ile arkadas ol. Yaptigi yorumlarin birinin altina, "Mr. Paul, evimde internet yok, Telekom uyuyor mu, help!" diye yaz. Isin hizlanir :)

ebabil curnatasi

Cimerden veya btk ddan yazabilirsin. Açıklama yaparlar, ama bu dediklerimi telekoma gitmeye üşeniyorsan yap bence :)

beni sen öldürme

telekomcuları tekrar görürsen yapış. onlar çözüyor bu işi.
aynısı başıma geldi, aylarca port yok uyarısı almışken baktım sokakta iş yapıyorlar. dedim böyle böyle. abi sen ver bize telefon numaranı dediler. abartmıyorum iki gün sonra internet bağlandı.

lazpalle

Yukarıda yazanların hepsini defalarca yapan biri olarak uğraşma diyorum paul a yazsan bile hemen özel bir departman arıyor sana vıınn tarzı 20gb kotalı internet verelim diyor o kadar, müdürlüklerin hepsine gittim orada dilekçe aldılar sallayan yok, proje olacakta gelecekler bekle babam bekle, 2 senedir bekliyorum ben, oturduğum sokakta her apartmanda altyapı var benim oturduğum bina yeni olduğu için yok kablo çekilecek sadece mevcut yerlerden ona bile gelmiyorlar. Superbox aldım pahalı ama kafam rahat en azından istediğim yere internetimi götürüyorum, tek seçenek bu araştırınca göreceksin sende.

Uncle Sam
1

mobil görünümden çık