Bugun okuldan ciktim metrodayim. Gozume gunes gozlugunu takip cikisa dogru yururken 7-8 yaslarinda erkek cocugun teki kosarak bacagima carpti. Ben de geri cekilmeye calistim tam carparken ama cekilemedim. Neyse kosarak devam etti cocuk arkadan babasi seslenince hadi kos diye.
Boyle buna benzer durumlarda o an ya etraftakiler yanlislikla taciz olarak algilarsa diye geriliyor musunuz? Ulkenin durumu belli. Her gun bir taciz-tecavuz vakalari duyuyoruz. Insanlarin canin tak etti artik. Sorayim dedim bi bende mi oluyor, OKB'm var diye abartiyor muyum diye.

Not: erkegim.

 

Erkek çocuklarının da bana özel bir ilgisi var nedense, gelip bacağıma sarılıyorlar sürekli. Aklımın ucundan geçmemişti ama bu düşünce, belki kadın olduğum için daha rahat olabilirim bu konuda. Toplum nazarında erkekler daha bir kırmızı çizgi gibi geliyor.

whyamy

Olmuyor valla.

Amaranta ursula

Hocam rahat ol. Akşam haberleri denilen şey reklam izletmek için hangi haber ilgi görecekse veya kanala izleyiciyi kitletecekse onlarla dolduruyorlar. Toplumda hiç pedofil veya tacizci yokken birden oluşmadı. Hep vardı ama haberleri yapılmıyordu. şunu izle ne dediğimi anlarsın: youtu.be

malheiros

oluyor özellikle otobüste yorgun olduğum bir gün askılıklara tutunuyordum yanlışlıkla türbanlının birine çarptım kulağımda kulaklık vardı bir şeyler dedi ama anlamadım bir şey.

bir de ilkokul lise çocuklarının çıkış saatine gelince sıkış tepiş oluyor o zaman aynı şeyi ben de düşünüyorum:

dismainpula

evet geriliyorum

ozellikle toplu ulasimda yanlislikla elim, kolum birine carpsa degse ve bu kisi tepki gosterse direkt limc edilebiliriz. cunku icinde bulundugumuz toplumda kadinlarin bu sekilde bir pozitif ustunlugu var, neticede erkege degil kadina inanirlar bu durumda

exlibris

Ben cepleri kontrol ediyorum bişey yürütmüş olmasın diye

sekerse tehlike
1

mobil görünümden çık