Tamam belki bir soru değil ve mod arkadaşlar kaldırmak isterse anlarım ama, bu beni gerçekten rahatsız eden bir olay. Yani belli ki paylaştığın şeye tıklamışım, zamanımı ayırmaya karar vermişim ve sen de demişsin ki x dakika sürüyor. tamam hallederim diyorum, bir giriyorum en az 2-3x sürecek şekilde derin, uzun ve fazla soru var. sinirlenip çıkıyorum bitirmeden. halbuki direkt desen süreceği en azından kendimi kandırılmış hissetmem.




 

Haklısın ben de her seferinde aynı şeye sinirleniyorum ve kufrediyorum yardım etmek isterken.

veritaslibertas

Çok haklısın

kolibrit

Çok haklısın

güneyli çocuk

haklısın + belki x sürem var şuan yardımcı olayım diye giriyorsun. uzadıkça zaman yetmiyor ve çıkıyorsa. hem anket sahibinin işine yaramıyor. hem de kendi zamanın gidiyor insanın. belki en bastan 3x süre dese. o kadar zamanım olunca cevaplarım diye not alıcam kafama.

helenart

Bir de ilerleme çubuğu mutlaka olmalı sayfanın altında, burada bazen girip sevabına dolduruyorum anketleri ama bazısı çekilir gibi değil.

theconqueror

Bir de, biz bu kadar zaman ayırıyoruz, keşke kendileri de biraz zaman ayırsalar sorularına, bazen "cinsiyetiniz nedir?", "arabanız var mı?" sorusuna çok katılıyorum biraz katılıyorum demek zorunda kalıyoruz. :)

diyanet takvimi

7 sayfa anket 3 dakika sürer mi siz karar verin:
www.eksiduyuru.com

theconqueror
1

mobil görünümden çık