Aşağıdaki iki araç arasında kaldık hangisi sizce daha uygun?
İlk araba olacağından hasar boya vs önemli değil.
Aradığımız kriterler:
Otomatik
Kolay satılabilen ( 1-2 yıl kullanıp elden çıkarmayı planlıyorız. Öğrenme amaçlı)
Sürekli arıza çıkarıp sanayiye bizi yedirmeyecek.
Bütçe:30k
Şu iki araç arasında kaldık kriterlerimize göre hangisi daha uygun bir araç olur?
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Teşekkürler

link yok


Ekledim şimdi teşekkürler


bence getz çünkü km düşük toyotaya göre daha yeni bir araba, ayrıca aynı arabadan 3 yıl kullandım bir sorun çıkarmadı.


getz hem piyasası var hem 2009. corolla sedan piyasası yok ve üretilmiyor.


getz'İn otomatik viteslerinin de çok başarılı olduğunu duymuştum.


bende renkten dolayı ve toyota hatchback'i hep sevdiğimden dolayı toyota diyorum. Kendi arabam siyah ve çok pişmanım çok. Yazın içinde pişiyorum, en ufak kiri ve en küçük kılcal çiziği gösteriyor. Bunlardan dolayı siyah araba benim için 1 sıfır geridedir.


İki araç birbirinden farklı segmentteler, Getz daha küçük b segment bir araç. Boyut olarak yeterliyse kilometresi düşük ve modeli yeni olduğu için onu tercih ederdim.
Yalnız bu atmosferik benzinli araçlar çok yakar, hele tam otomatik varsa şehir içinde 10 litreden aşağı yakacağını düşünmüyorum. Toyota lpg'li olduğu için yakıtı daha uygun olur.


getz. diğerini zor satarsın.
hasar kaydı çok yüksek..


normalde Toyota derdim, rengide guzel ama buldugun arac kazali ve bayagi yorgun gibi, koltukta yirtik var, gogusde catlak var galiba radyonun ustunde kopuk sikmislar falan filan.
o yuzden begenmesem de getz. bence 35-40 bandina cik daha temiz bir yaris al.toyota/honda kolay kolay sanayi yuzu gormez.


galeriden olması bile tek başına corolla alınmaz dedirtiyor.
