Cam patlar mi? Cam olanlar emaye olanlarin tam 2 kati yav. Dogalgazli set ustu 4 gözlü ocak altı üstü.




 

www.hepsiburada.com

Evde bundan var. Memnunuz.

kablelvuku

Lpg li diyor urun aciklamasinda. Lpg dedigi dogalgaz mi?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor

Lpg tüplü oluyor galiba

www.hepsiburada.com

Şu o zaman bizdeki :D

kablelvuku

cam değil.

patlamaz kolay kolay ama temizliği zor. çok kir gösteriyor ve pahalı.

babilbaligi

Ben iki yıldır cam set üstü kullanıyorum. Oldukça memnunum. Temizlik içinse siyah yerine beyaz olanları tercih ederseniz çok daha iyi olur.

Murtazaaylak

temizlik zor cam dan memnun değiliz. ekstra bilgi ocak gözü yakma düğmelerinin ocak gözlerine uzak olması önemli. küçük olanlarda tencere üstüne geliyor ve düğmeler ısınıyor.

mikahakkinen

Bizim ev kentsel dönüşüme girdiğinde yaklaşık 2 sene kiralık evde ankastre cam ocak kullandım. Aman Allahım. Cam patlamıyor ama temizliği o kadar zor ki. Hep kirli, hep kirli. Takıntılı biri değilim ama mutfağı temizleyip çıkınca insan dayansın istiyor. Mümkün değil.
Kendi evimde sadece bu sebeple çelik aldım. Emayeden daha hoş görünüyor, cam gibi pahalı ve kullanışsız değil.

SiyamkedisiZorro

2 sene önce inox bosch marka almıştık gayet memnunuz. Cam ile ilgili patlama ve kir olaylarından dolayı vazgeçmiştik.

kraldan cok kralci

cam tabii, ama piyasada satılanların alayı dandik. aksine bizim ocak, üstüne dökülen her neyse ıslak bezle şak diye çıkıyor kurutmuyor. o inox vs sildin mi çiziliyor hemen
ocağın markası barazza

topkapiaksaray

Cam kullanıyorum, çok memnunum. Ocak çevresinde deney filan yapmaya kalkmadığınız ve aşırı dandik bir ürün almadığınız sürece temizliği çok kolay, beyaz +1. Ya bir de bu temizlik olayı açıkçası biraz dökülen ne varsa beklemesiyle alakalı.

saveur

Gri cam kullanıyoruz, temizliği falan oldukça kolay, memnunuz. Siyahlar parmak izi falan kalıyor diye sevilmiyor herhalde

bitse de gitsek

senelerdir cam var bizde, patlama olayini duymadim ama tencere tava gezdirince ustunde ciziliyor. temizlemesi o kadar zor degil eger gerekli kimyasal ve aparatlari kullanirsan.

cooperr
1

mobil görünümden çık