[q]
(5) 

Kramp girmesi

gilly #1356322
Ayağıma çok acılı kramplar giriyor, artık fobi haline gelmeye başladı. Yolda, otobüste girer mi diye çok tedirgin oluyorum kitlenip kalıyorum çünkü. Biraz önce 5-10dk süren bir kramp girdi, tişörtümü değiştirmek zorunda kaldım terler boşaldı. İşin fiziksel yanı sıra bir de psikolojik yönüyle savaş verir oldum, tamam geçti diye kendimi telkin etmem gerekiyor.

Soruma geleyim, şunun eksikliğindendir ya da şu gıda takviyesi iyi gelir dediğiniz bir şey var mı, niye girer bu kramplar?


 

günlük, ya da son birkaç günlük yediklerini yazar mısın? potasyum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyor. beslenmene muz, kuruyemiş, yeşil sebzeler ekleyebilirsin.

diffarentiationation

magnezyum eksikliğinden kaynaklandığı söylenir, zamanında benim de çok olurdu. geceleri uykudan uyandıran kramplar girerdi hatta. Hergün düzenli olarak maden suyu içtim, psikolojik bir durum muydu bilmiyorum ama geçti yani. Geçmiş olsun. :)

+doktor değilim.

artik yazar olmak istiyorum be

Genelde ev yemeği tarzı şeyler yemeye çalışıyorum, öğle aralarında çoğunlukla et yemeği yiyorum, evde de her çeşit yiyorum sebzedir bakliyattır

gilly

Magnezyum ya da d vitamini eksikliginden olabilir demisti patronum (doktor kendisi) ilac kullaninca gecmisti.

brnbrs

Bir kac gun her gun bir iki muz ye, kesin cozum.
Kaynak: uykudan krampla uyandiktan sonraki denemelerim

theonewhocoughs
1

mobil görünümden çık