son 4 aydır hayatımda her şey iyi gidiyor. güzel bir iş, kafa dengi bir kız arkadaş, fena sayılmayacak bir arkadaş çevrem var.

ancak her an hayatım boka saracak hissi beni çıldırtıyor resmen. birden bir şey olacak ve çok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum.

bu histen kurtulmam için verebileceğiniz tavsiyelere açığım.

 

sana bahşedilen aklı en iyi şekilde kullan gözün açık olsun. her daim merhametli, iyi kalpli ve adaletli biri ol. karşına hep iyi şeyler çıkacaktır allahın izni ile.

honore de balzac

@honoredebalzac +1
+
Kötüyü çıkar aklından düşünme, hep iyi şeyler düşün. Kötü gelirse de aklına def et.
Biraz zorla kendini.

kirmizipilotkalem

www.psikonet.com

böyle bir kitap var belki faydalı olur

freebird5406_2

@honore de balzac hocam tam da bahsettiğin gibi olmaya çalışan birisiyim. çok şükür hayatımda da güzel şeyler olmakta. bunlara rağmen bir korku var içimde anlam veremediğim.

derdi dertsizlik olan adam

Bence kimsenin hayatında hep iyi şeyler olmaz öyle bir şeyle kendini kandırmak doğru gelmiyor. Kötü şeyler için güçlü olmaya hazır olmalısın. Sen ne kadar iyi olursan ol kötü birileri ya da etrafındaki insanların yaşayacağı kötü şeyler olacaktır. Mühim olan bunlarla başa çıkmayı öğrenebilmek. Ondan da ders alır iyi insan olabilmenin yanına bir de tecrübeli insan olmayı eklersiniz.

eksi sozlugun tatli insani

Acaba farkında olmadan bunları hak etmediğini düşünüyor olabilir misin? Bu düşünceyi bir kurcala, kendini affedemiyor veya cezalandırmaya çalışıyor olabilirsin bilinç altında.

Sevdiğin insanlar varsa çevrende buna şükredip, ufak hediyeler verebilirsin onlara. Hem hediye seçerken bu düşüncelerden biraz da olsa kurtulur, hem de kötü bir şey bekleyeceğine iyi bir şeyler yapmış olursun.

Ayrıca entry-nick :dd

noisette
1

mobil görünümden çık