[q]
(14) 

Tc Kimlik No ile

baharat #135597
çocukluk arkadaşım var. uzun zamandır görüşemiyoruz çok uzaklara taşındılar fakat ben ne yaptım ne ettim tc kimlik numarasını buldum kendisinin.
bu tckimlik numarasından nasıl ulaşabilirim ona? telefon numarası bulabilirsem hele en süperi olur



 

118 i arayıp isim soyisim fln soyleyip telefon numarasını ogren ?

bryan fury

ttnet rehberide kullanabilirsin online olarak belki vardır orada

little miss sunshinee

aynı isimden birden çok kayıt varmış hem de baya çok. ttnet rehber de de tc kimlik no ile sorgulama yok maalesef
bir de acaba turkcell de çalışan fln bulsam bir faydası olur mu ki?

baharat

haklısın ben hiço açıdan bakmamıştım.
kendisi benim yalnızca ilkokul birinci sınıf arkadaşım. babası doktordu ve o zaman van a tayini çıktı
bi kaç yıl mektuplaştık sonrasında izini kaybettim. adı mehmet şerif aydın. googleda aratınca kendisinin istanbul üniversitesinde fen öğretmenliği bölümünde okuduğunu öğrendim resmini görünce de tanıdım. eski resmiydi çünkü. not sayfasıydı sanırım girdiğim veya öyle birşey orda tc kimlik nosu çıktı. yani herhangi bir artniyet sözkonusu da değil.

baharat

eftalit tc kimlik numarasını aramıyorum o zaten bende var. nasıl bulduğumu da anlattım. tc kimlik numarasından ona ulaşmak istiyorum sadece. ulaşmak dediğim de mektup olur mail olur tabi en güzeli telefon olur. he tabi anlattıklarımın samimi gelmemiş olması da muhtemeldir takdir sizindir.

baharat

Ha kusura bakma o zaman. Facebook'un filen varsa o dediğin bölümün mezunlar grubuna kaydolup o dönemde mezun olan birilerine sorabilirsin. illaki birisi nerde olduğunu, mailini filan biliyodur.

eftalit

istanbul üniversitesi fen öğretmenliği bölümünü araman en mantıklısıdır kanımca. hatta hala okuyorsa git kapıda bekle eheh. olur niye olmasın. olur bence. gibi, olur gibi.

selfishgene

aslında oraya gitmek en güzeli de ben adapazarındayım işte problem orda (: ama bölümü aramak güzel sanki, bide facebook grubu. mezun olduğu bölümü bilmiyorum gerçi. bide facebooktan arattırdıgımda çıkmadı hiç..

baharat

avukatların kullandıkları bir program var, bu programı satın almak için telefonla arama yapıyorsun ve deneme amaçlı tc kimlik numarası ile sorgulama yapıyorsun. işte sende tc kimlik numarasını verirsen onlar sana adres verir.

hoot

sgk sitesinden sorgulasana bi çalıştıgı yer fln cıkabilir.

bryan fury

Seçmen kütüğünde kaydı varsa Yüksek Seçim Kurulu'nun sitesinden yaşadığı il/ilçeyi öğrenirsiniz, çok sayıda aboneden eleme yapılabilir böylece (Telekom ve GSM firmalarına numarasını sorarken).

ysk.gov.tr'den seçmen sorgulamaya giriniz.

uyuklayankedi

seçmen kütüğünden arattım istanbul çekmeköy çıktı
sgk dan arattırınca da çıktı bi kaç bilgi. işyeri kodu yazıyor orda acaba o koddan hangi işyeri olduğunu bulabilir miyim? çok sağolun bu arada (:

baharat

sgk daki işyeri no sunu buldum ama ordan adres telefonu çıkaramıyorum

baharat

sgkyı arayıp sorarak kolayca öğrenebilirsiniz işyeri adres ve telefonunu...

p a t r i o t
1

mobil görünümden çık