Eski pusku olmayan, 4 kisilik aile icin uygun(boylar 1.90), 70.000 tl ye kadar, yakiti az yakan(lpgli olmamali) bir arac ariyorum ama bulamiyorum. Var mi sunu al diyebilecek?

skoda rapid spaceback 2014-2015 uygun gibi


Dacia sandero stepway easy r benzinli 2018 model bulabildiniz. 6 litre yakıt tüketimi geniş iç hacim ve bagaj. Muhtemelen küçük görürsünüz beğenmezsiniz ama tavsiye ederim. 2017 temizleri 65 bin civarı. Üzmez.


www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
jettalar vergi ve yakıt olarak üzmez. toyota'da vergi ve yakıt biraz daha yüksek olur ancak istanbul gibi bi şehirde kullanmayacaksan yakıtı sorgulatmaz.


Jetta al geç. Fazla ince düşünme.


dostum o paraya 2013-2015 arası megane 3 dolu paket alırsın. araba dizel olur ve çok çok az yakar. 60 bin tl üzerine dolu paket alırsın. 2019 bir çok arabada olmayan özelliklere sahip bir araban olur, az yakar, kronik büyük bir sorunu olmadığından rahat rahat binersin.


renault fluence seni rahat ettirir.


Acelen yoksa Fiat 500x takip edebilirsin.
