senelerdir bir ara izlerim dediğim papillon(1973) filmini sonunda izledim. aranızda ikisini de izleyen var mı? yenisi ile eskisi arasında çok fark var mı?
bir filmi 2 kere izlediğim nadirdir, bu nedenle yeni olanı çok da izleme taraftarı değilim. siz ne dersiniz?



 

İkisini de izledim. İkinci film hapishane klişeleriyle dolu. İlk filmdeki ahenk yok. Başı sonu hapishane müdürü verilen cezalar gereksiz uzatılmış. Klasik amerikan filmlerinde olan aksiyonun pik yaptığı noktalar ve seyirciyi şaşırtma amaçlı sahneler, ilk filmdeki olan havayı bozmuş. Yani çok farklı ama seyretmeye değer bi film bence. Puanım ilk film 9 ise ikinci film 6.

baba553

2 yi izlemedim. Romanı okuduktan sonra birincisini izledim. İnanılmaz çiğ ve basit gelmişti film. Hiç beğenmemiştim. Yazık etmişler demiştim.

Mirket

İkinci film zaten tırt da ilk filmin de kitapla çok alakası yok, ha görüntü olarak güzel görsel olarak güzel ama filmin finali kitabın neredeyse giriş bölümüydü, kitabını okumayan için ilk film ikincisine göre daha güzel olabilir.

angelus

İkisini de izledim,lk filmdeki o hissi 2. Film vermiyor. İlkini 6-7 kere izlemişimdir. 2.yi tekrar izleme gereği duymuyorum.

neymis

iki leş

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık