İyi akşamlar. Bu arabadan daha iyi performans/fiyat olan araç var mı?

2)Çok arıza çıkartir mi?

3)75000 e kadar aile için ne önerirsiniz?

 

1- fikrim yok
2-toyota avensis, renault scenic, mazda 6

1917

Elden çıkartması çok zor bir araç

Yavuşuhlu

Makam aracı gibi araç. O sınıfta o fiyata araç yok. Bir alt segmentin daha yeni modellerinden düşünülebilir.

westblack

Her türlü fransız aracı bir müddet sonra özelllikle elektronik arızalar başta olmak üzere her arızayı çıkarır.

Tamir ettiğinde bile asla eskisi gibi tamir olmazlar çünkü kullan-at mantığı ile üretilmişlerdir.

Bir tane parçayı adam gibi bir adet civata ile bağlamak yerine elli tane plastik tırnak tutar, biri kırıldığı zaman parça çöp olur vs. gibi bir şey düşün.

Ayrıca şu dünyada görsellik olarak en çirkin araba na bu citroendir.

Malum, para yok. Onun için bir Ford focus veya fiesta al. Ford da dizel fransız motoru kullanır ama arabanın içine basitçe yerleştirilmiştir.

anteelope_

1- hayır.
2- hayır.
denk fiyatlara satılanlardan bir segment büyük araba. tabi fiyatının ucuz olmasının bir sebebi var; bizde tutulmadı. neden bilmiyorum.

özellikle 2.0 hdi motorlu olanını bulursan kaçırma.

babilbaligi

2015 model dizelini kullandım, hayatımda kullandığım en kötü araçlardan biriydi. Dizel motorluydu, otomatik vitesi inanılmaz hantal, ortası sabit direksiyonu da işkence aleti gibi bir şey.

roket adam
1

mobil görünümden çık