Antibiyotiklerle hiç aram yok. Her kullandigimda basima bir sey geliyo kesin. Ishal, kusma ile gittigim acilde mikrobik bir enfeksiyon falan gibi seyler dediler kan testinden sonra. Flagyl ve ishal ilaci falan verdiler. Bu durum antibiyotiksiz gecmez mi? İlla kullanmak zorunda miyim?




 

Gaytaya bakıldı mı? Amip mi çıktı? Flagyl çok ağır bir antibiyotik değil. Eğer bakteriyel bir durum varsa kullanın. Geçmiş olsun

rakidabalikolsa

Flagyl güzel ve etkili bi antibiyotik. Hatta diger antibiyotiklerin sebep olduğu ishalde falan da kullanılıyor, çoğu bakteriyel ishalde kullanılıyor.

Tek dikkat etmeniz gereken nokta asla alkol almayın flagyl kullandığınız dönemde. Alkolle çok güçlü bi reaksiyonu var. Onun dışında çok yan etkisi olan bir ilaç değil

nundu

mavi powerade önerebilirim ufak da olsa fayda eder

edaddy

İlacı kullanın, ilave olarak şu karışımı hazırlayıp istediğiniz zaman için: 5 bardak su içine 2 çorba kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat. "Oral rehidratasyon sıvısı" şeklinde arama yaparsanız bunun tıbbi bir tedavi olduğunu görürsünüz, fasa fiso bir şey değil farmakoloji derslerinde bu anlatılır. Eczaneden bunun toz halini de alabilirsiniz. İshal sırasında kaybettiğiniz elektrolitleri geri kazanmanızı sağlar.

sys coyg
1

mobil görünümden çık