Sorudan acemi olduğumu anladınız sanırım. Atıyorum 1000 euroluk telefonu, laptopu almış getirmişim, alıcı da internetten, forumdan vs anlaştığım adam diyelim. Karşı taraf son dakikada, cayarsa ben vazgeçtim, daha uyguna buldum bilmemne derse ben elimden nasıl çıkaracağım bu ürünü? Dükkan dükkan dolaşıp yurt dışından geldim, faturalı şöyle bir ürün var diye telefonculara, bilgisayarcılara kapı kapı pazarlama mı yapılıyor?




 

internete koyup satıyorsun.

babilbaligi

@babilbalığı dediğim gibi acemiyim, adam sitede profilime bakar, bu adamın satışı referansı yok ya da çok az, niye bana güvenip alsın ürünü? Atıyorum ekşi duyuruya yeni üye olmuşum, Amerika'dan geldim şöyle şöyle ürün faturalı bilmemne diye duyuru açsam, talip çıkar mı kısıtlı zamanda, bence çok zor?

speedy

Bir miktar önden talep ediyorsunuz, alıcının sizde parası kalmış olacağından getirince vazgeçtim diyemiyor.

influx

Her malin alicisi vardir da sen boyle dusundugunu adama hissetirirsen oda once yok der , sonra ben 500 e buldum der seni istedigi rakana dusurmeye calisir .

Koy letgo sahibinden e acik acik yaz isteyen gelsin gostereyim herseyini dersin.

Ama sozlukte konusu oldu yok ankaraya gonder tanidik oldugun birine yok baska yere gonder ben ona veriyim parayi diyenlere olur de salatalik gonder

Diskirminant
1

mobil görünümden çık