adamlar süreyi geciktirerek yolsuzlukları örtbas ediyor deniyor. bununla ilgili bir yasa yok mu yahu? o zaman her başa geçen her türlü pisliği yapıp aynı yöntemle aklar kendini.

bu süreç ne kadar daha sürecek? tek çözüm yolu mazbatayı lütfetmelerini beklemek midir?


 

ankarada veriyorlar yarin mazbatayi, istanbul problem.

müptezel dostoyevski

salıya mesai bitimine 17:00'ye kadar karar verecekler, erkende verebilirler. açıklamadan sonra mazbata alınır. daha sonraki itirazlar anayasa mahkemesine yapılır. yani mazbata aldıktan sonra itiraz edebilirler.

her şey olabilir o kadar değişken bir durum ki. bahçeli 1 oyla da alsan bu iş bitmiştir diyor. reis az önce çok az farkla kazanmak demokratik değil dedi. itiraz edicez seçim bitti dedi ancak ruh hallerine bağlı.

binalı bu durumun uzamasından rahatsızmış, keza reiste. istanbul örgütünün işgüzarlığı.

mikahakkinen

Her sey birebir simule edilerek net sekilde kanun metnine dokulemez. Bilhassa devlet yönetimde, politikada. Gelismis ve politik düzeni oturmus ulkelerde anahatlari belirleyen bir takim kanunlarla birlikte yazisiz kurallar ve devlet gelenego vardır, bu duzel bozulmaz.
Turkiyede bu politik duzen özellikle son 3-4 yilda hosaf olmus durumda. Yazili kanunlar ve yetki dagilimi da bambaşka bir hal almis durumda.
Dolayisiyla bunun kanunu neyi yok mu sorusu çok anlamlo kalmıyor.
Genel konusuyorum.

stavro
1

mobil görünümden çık