Philips 7000 seri qg3380 mi ne oyle bir sey vardi, o iyi is cikariyordu da onun da bataryaso sikintiliydi. Bitmeden sarj edilmiyordu galiba. Batarya omru de kisaydi zaten.
Bunun gibi kullanisli ama batatya sikintisi olmayan bir sey yok mu yahu hayattan bezdim. Gidip tek tek butun makinelero de deneyemem.

philips multigroom 5740 var bende oldukça memnunum


philips one blade


Moser 1591 - 1871 Saç Sakal Kesme Makinesi Seti , alman malı biraz tuzludur ama ferrarisi bu kuaför zımbırtılarında. Yakınınızdaki kuaför toptancısına gitseniz çok yardımcı olurlar aslında.


O moserlarla pek ince is olmuypr bildigim kadariyla. Iyi kesiyordur ama ince işlere gelmiyor sanirim.


Bütçe belirtmediğiniz için o modeli yazdım yoksa benim diyen erkek kuaförü içlerinin yağı erisede alıp koyamaz o seti dükkanına. Moser tamamen profesyonel ihtiyaçlar içindir yani ince kalın enli boylu her işi çookk uzun süre yapar. Evet kozmetikçiyim :)


benim de sakallarım farklı yönlere uzuyor. o yüzden hiçbir traş makinesi derdime derman olmadı.
