Günaydın sayın duyuru'nun nezih insanları.

Geçen gün açtığım bisiklet tavsiyesi başlığında epey yardım aldım. Teşekkür ederim. www.eksiduyuru.com

O bisikletlere bakarken bir arkadaşım elektirikli bisiklet alsana hem yokuşlarda yardımcı olur gibi bir şeyden bahsetti. Biraz araştırdım.

Aranızda elektirikli bisiklet için avantajları ve ya dezavantajları gibi fikri olan varsa belirtmekten çekinmesin lütfen.


Lokasyon Maltepe - Kadıköy -Caddebostan Sahil
Yokuş yukarı performans nasıldır ? Uludağ'a tırmanmayacağım ama sahilden e5'e doğru tırmana bilir miyim mesela? Üsküdar - Beylerbeyi falan oralardaki iniş Çıkışlarda nasıldır?
Pil bitince düz yolda pedallar çok yorar mı ?
Tekerlekler kalın artısı eksisi nedir ?
gibi.
aşağıda ilgili linkler

katlanabilir. www.alibaba.com www.youtube.com (videodaki biraz mal ama olsun)

şurda diğer modeller www.alibaba.com www.youtube.com türkçe www.youtube.com

Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

 

Kendim icin aliyor olsaydim bataryanin gücü ve lityum iyon olmasina bakardim. Gerisi zaten bisiklet meraklilarinin bilecegi seyler.

VIPCH

Batarya gücünü nerden anlayabilirim ? Lityum ile lityum iyon arasında ne fark var sizce?

kitik

goccia city zero bu işin piridir. aklındaki tüm endişeleri sil goccia city zero al :)

Tears of Devil

Hayalim! Ama buna ayıracak param yok :)

www.sundubisiklet.com

teknikekip

50-60 yaşında insanlar deli gibi yokuş tırmanıyorlar. gözünüzde büyütmeyin lütfen zor değil. kordonda çay-kahve satıcıları elektrikli bisikletle geziyor sadece. bunu bir hobi olarak kabul ederseniz sever ve kendinizi geliştirirsiniz, ne cinsiyet ne kilo ne yaş hiç bir şey engel değil. walmarttaki obezlerden değilseniz normal bisiklet almayı tekrar düşünün.

hasmetizm 2046

çoktandır bu konu hakkında bişey yazasım vardı sözlüğe, demin yazdım. sana da yardımcı olabilir belki:

eksisozluk.com

krnja
1

mobil görünümden çık