>>Bir işveren size biz uzun soluklu çalışmak isteriz,bizimle en az bir yıl calismanizi isteriz derse sizin buna en profesyonel cevabınız ne olur? Cevap öyle profesyonel olsun ki işi alalım ama 4-5 ay sonra çıktığımızda da sorun olmasın.(Benim açımdan maksimum 6 ay çalışmak istediğim bir iş,başka gorusmelere gitmeye devam edicem ama ekip çok iyi,orda bir süre de olsa çalışmak isterim)




 

hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın istiyorsunuz o çok zor, zira işveren böyle söyledikten sonra önünüze 1 yıllık sözleşme koyacaktır

vladimirdökümov

Böyle süreli sözleşmelerin geçerliliği yok diye duydum. Hadi başladım ama hiç memnun değilim ve verimli olamadim,o zaman ne olcak?

ırene adler

süreli sözleşmenin neden geçerliliği olmasın ki?
6 aylık çalışmada ihbar süresi 4 haftadır. ya bir aylık maaşı bırakıp çıkarsınız ya da 5. ayda ben bir ay sonra çıkacağım dersiniz.

elorelia

Ben de sizinle uzun soluklu çalışmak isterim, zaten oradan oraya atladığım bir kariyerden ziyade stabil bir hayatım olsun, tanıdığım bildiğim insanlarla çalışmak istiyorum dersin, başka bi fırsat çıkarsa ihbar süresinin parasını öder uzarsın.

roket adam
1

mobil görünümden çık