1 - superonline'den kablo.net'e geçmeyi düşünüyorum bu ay içinde. mesela ben 25'inde superonline aboneliğimi kapatıp kablo.net'e geçtim. ikisi için de mart ayı faturası mı ödemek zorunda kalacağım?

2 - kablo.net tarifeleri aşağıdaki gibi. mesela kotalı tarifelerde 16mbps/10gb 23,99 maksimum fiyat 79,99. sınırsız tarifelerde 16mbps fiyatı da 79,99. o zaman ben niye sınırsız tarifeyi seçeyim ki? kotalı tarifeyi alıp harcadığım kadar öderim, max 79,99 zaten. bunun mantığı ne? bilmediğim bişey var herhalde.

www.turksatkablo.com.tr

3 - şu an kullandığım internet fiber değildi, ayrı bir telefon hattım da var ona da fatura ödüyorum. fibere geçince bu telefon hattını kapatabilirim di mi?

 

3- Kapatırsın ama kablo.net altyapısı var dimi evde. kablo.net uydu kablosu tarzı bir kablo kullanıyor.

1- Fatura kesim tarihine bağlı. Eskisinin hepsini yenisinin kullandığın kadarını ödersin.

infernalcadre

türknet 35 mbit hız akksız 65 tl iken kablonet'e geçmek nedir?

kitik

@infernalcadre

apartmanın kapısına asmışlar altyapı var diye, vardır o zaman. superonline ayın son günü kesiyormuş. kablo.net de ayın son günüyse mesela superonline için bir aylık, kablo.net için 25-31 mart arası ödersin mi diyosun yani?

@kitik

biraz araştırdım da kablo.net daha güvenilir, sorun olunca çözümü daha kolay vs. gibi yazmışlar. bi de benim olduğum yerde turk.net fiberi var mı bilmiyorum.

tepedeki psychedelic adam
1

mobil görünümden çık