merhaba arkadaşlar bir tanıdığımın abisinin başı gürcistana derde girdi. mahkeme falan. neyse hakim 1 yıl ceza verdi fakat avukat bu arkadaşlardan 20 bin lira para aldı rüşvet olarak vermek için. diğer sanığın ailesi para vermedi ve onlara 4 yıl ceza çıkacakmış dediler.

sizce bu doğru olabilir mi? temyiz var şimdi eğer sorun çıkarırlarsa bu avukat davadan çekileceğini ve cezanın 4 yıla çıkacağını söylüyor.

ne yapmalıyız sizce :/

 

Yilbasinda batumda kaza gecirdik uzerimize havaifisek devrildi, hastane ve polisle muhattap olmak zorunda kaldik, les gibi bir yer burokratik acidan, her sey olabilir o nedenle.
Konsolosluk avukatina danisin diyecegim bize yardimi olmadi belki size olur.

tuborg yesili

oralarda parayla olmayacak şey yok.

oscar

Ozelden mesaj atarsaniz orada adli cevirmenlik-avukatlık yapan bir arkadasimin iletisim bilgilerini paylasabilirim.

hepbiarayisicinde

Rüşvet veren avukatla iş yürümez türk avukat vardı bi tane orda yaşayan internette aratınca çıkıyo

photo85
1

mobil görünümden çık