eksisozluk.com

65 sayfa entry girilmiş 2 günde.

video şu 500 bine yakın izlenmiş birkaç günde: www.youtube.com

bütün video biletin tarayıcıdan bilgisayara aktarılmadan önce karalanmış olduğu varsayımı üstüne kurulmuş. iyi de kardeşim önce bileti tarayıp bilgisayarda saat kısmını karalamış olamazlar mı? ee o zaman 20 dakika boyunca anlattığın hiçbir şeyin geçerliliği kalmıyor? ki muhtemelen de öyledir. ben bir belgeyi bilgisayara aktaracaksam önce yalın haliyle aktarırım üzerinde karalanacak yer varsa bunu bilgisayarda yaparım yani kalemle niye karalayayım?

yani ben hiç ikna olamadım, anlatmış da anlatmış bir de. sizin düşünceniz nedir?

 

diğer kuponlara ne diyorsun?

prasinos

Bilet resmi sitede yayınlanmış, aynı yöntemle siz de rengini değiştirebilirsiniz. Geçersiz olan bilete ikramiye çıkmış ve bunun bir hile olduğunun düşünülmesi normal.

dahinnotha

@prasinos
hangi kuponlar?

@dahinnotha
geçersiz olduğunu nereden çıkardın? rengini niye değiştireyim? zaten diyorum ya bilgisayara aktarıldıktan sonra karalanmışsa rengini mengini değiştirmenin bir önemi yok o yüzden saçmalık diye.

kim bilir

ya o değil de saatin üzerinin karalanmasının mantıklı bir açıklaması var mı? daha bu noktadan hile olduğu çok açık değil mi?

candide

@candide

sebebi gayet basit; kazanan kişiyi korumak. saat ve dakika apaçık ortada olsa kazanan bayinin ya da çevredeki kameraların yardımıyla kazanan kişi tak diye ortaya çıkar.

kim bilir

aynı bayiden aynı saatte oynanan iki kupon var, onun için karalanmış olamaz mı?

prasinos

daha düne kadar niye böyle bir uygulama yoktu peki? o saatte oynayan kişiyi kameradan bulup yakasına yapışmak milletin yeni mi aklına geliyor?

candide

Videoyu nerenizle izlediniz panpalar.

Sorun karalanmasi degil, sorun karalanmis izlenimi verilmis ama aslinda paintle oraya 2 kare konmus sonra keceli kalemle ustunden gecilmis. Ya da tam tersi yapilmis.

Adam bu harekete killanmis.

acemi

O karalama bilgisayarla karalama gibi durmuyor. Oldukca biçimsiz. Bunu bilgisayarla yapabilir misin?

her giriste sifresini unutan adam

sorun arkadaslarin dedigi gibi zaten. hem kalemle karalanmis hem de bilgisayarda paintvari bir sekilde yapilmis. diger kuponlarda ise sadece kalemle karalanmis.

tanaka
1

mobil görünümden çık