3-4 tane yaptım lakin youtube'a vs koyduğumda soundtrack lardan sorun yaşıyorum.

bunu nasıl yenebilirim? info kısmına satın alınacak adresleri vs yazsam bu soundtrackler şu insanlara aittir vs desem reklam vs almasam olur mu?


 

No copyright music midir istediğin anlamadım tam ama.

Giovanni Pipitto

matrix'in soundtrack'ini eşkiya'ya koyucam mesela.

dedim dedim de kime dedim

youtube direkt yakalar da, para kazanma açık değilse bir şey olmayabilir. Yani panelinde uyarı görürsün bu beste şuna ait diye, ama video etkilenmez.

Fakat bazen direkt videonun sesi kapanabiliyor, bazen bazı ülkelere yasaklı oluyor bu yüzden falan. Onun sebeplerini tam bilmiyorum. Öyle şeyler olabilir ama. (sanırım o müziğin telif sahibinin tercihiyle ilgili bu)

nhk ni youkosu

işte ben videoyu atınca 1-2 gün sonra sen şu soundtrack i kullanmışsın bunun sahibi şu. istersen sessiz veya no copyright lardan kullan diyor.

ki yaptıklarım filmin kendi soundtrackleri aslında.

dedim dedim de kime dedim

Hocam şurada şarkıları aratıp telif durumunu görebilirsiniz. Arkadaşın da dediği gibi para kazanma açık olsa bile parayı telif sahibi kazanır veya müziği kullanmana hiç izin vermez.

www.youtube.com

al-se
1

mobil görünümden çık