[q]
(5) 

Gece vardiyasi

heartwork #1342141
Boyle bir is firsati var. Maaş iyi. Baska bir sehirde. Rotasyonlu olarak calisilacak. Gece, aksam ve gunduz. Hafta sonu calisilacak. Hafta ici uc gun off. Nasil zorluklar olabilir. Boyle bir seyi kabul eder miydiniz?




 

gece çalışmak benim için zor bir şey. düzen vs her şey değişecek o nedenle tercih etmezdim.

kablelvuku

Cevabınız sorunuzun içinde. ''Maaş iyi'' , sizi tatmin edecek bir rakam ve iş ,hele böyle işsizlikten şikayet edilen bir dönemde hafta sonu çalışıp 3 gün sizinken. Sadece gece zorlanacaksınız alışana kadar , bedeniniz alıştıktan sonra zaten oturacak her şey yerli yerine. Hemen kabul ederim.

synax

uzun süredir issizseniz ve aileniz (es, cocuk) yoksa kabul edilebilir.
bünyenin bu düzene alismasi ilk zamanlar zorlayabilir.

pilav

haftada 4 gun calismayacak, yok oyle bisey.

anladigim kadari ile 3lü vardiya duzeni ile calisacaksin. yani 2 gun gunduz, 2 gun aksam, 2 gun gece ve sonrasinda off gunler.

evliysen esinin de fikrini al. hele o da calisiyorsa dogru duzgun evde denk gelip vakit geciremezsiniz. cocuk varsa ve buyukse cok problem degil ama eger bebek veya kucukse problem olur.

bulundugum sirkette bu tipte calisma duzenleri var. tanidigim cogu kisi bir sure sonra hep sikayetci oldu. iyi degerlendirmek lazim.

a340

işe bağlı ben gece vardiyasına severek giderim işe bağlı olarak kabul et derim ancak çocuğun varsa gündüz uykuların problemse dikkatli yaklaş.

basond
1

mobil görünümden çık