1 şubatta n11 üzerindeki bir dükkandan alışveriş yaptım iş yeri için. ürün faturasız geldi. adamlara mesaj attım dönüş yapmadılar. n11'e söyledim talep formu düzenlediler bugün fatura gelecek dediler. saat 5 gibi aradım, kadın gün bitmedi bugün gelir fatura dedi. sizin gün bitmedi de mesai bitiyor dedim. bugün gelmezse yine arayın dedi, bugün de gelmezse maliyeyi arıyorum, hem o dükkanı hem de göz yumduğunuz için sizi şikayet edecem diye atar yaptım.
gel gelelim maliyenin ihbar hattı çalışmıyor :) ne 189 ne de 444 0189 numaralı telefona ulaşamadım. ben bunları nereye şikayet edebilirim?
gel gelelim maliyenin ihbar hattı çalışmıyor :) ne 189 ne de 444 0189 numaralı telefona ulaşamadım. ben bunları nereye şikayet edebilirim?

@1213 buna girdim ürün aldığım yerin vergi no falan soruyor ben bilmiyorum zaten onları :)
prasinos


N11e vermişlerdir, siparislerim-siparis detayları-siparis detayını gor-Ödeme detayı altındaki sözleşmeler kısmında adamların herşeyi yaziyordur
Orası tamamen boş ise n11 maliye kıskacına girer.
protrek

1