
Ne kadardır kiracısınız? Yıllık bakımını yaptırdınız mı ? Buna göre değişir kimin sorumluluğunda olduğu.
Ayrıca YouTubedan Fatih bank diye aratın cevabınızı bulabilirsiniz.


Fatih bank ve kombi markasını yazın muhtemelen cevap bulursunuz.


@fusha 3 yıldır kiracıyım. Bu yıl bakımı yapılmadı, önceki yıllarda yaptırmıştım. Fatih Bank'a baktım. Bir videosuna göre "fan arızasından kaynaklanıyordur; ama çakal servis elemanları motor arızası diye bizi kandırıyorlardır.". Üslubunu çok çirkin bulduğum ve meslektaşları hakkında böyle konuşmasını yanlış bulduğum için başka videolarını izlemek istemedim. Bu arada fan arızası değil gibi; çünkü kombi kapalıyken de aynı ses geliyor, sadece şalter kapatıldığında ses kesiliyor. Bugün servis gelip bakacak. Ne olduğunu yazarım buradan. Teşekkür ederim yanıtınız için.


Bakım yapılmadıysa sizin ödemeniz daha uygun sanırım.
Ayrıca ben çok dolandırıcı servise denk geldiğim için doğru buluyorum fatih bank ın çoğu yorumunu.
o kısımlara katlanıp birkaç video daha izleyin bence, şu anki sorunlarınıza faydası olmasa bile başka bir problemde işinize yarar muhtemelen. Ben hiç kombi işinden anlamazken onun videoları sayesinde bu yıl 300-400 lira civarında para harcamaktan kurtuldum diyebilirim.


İçindeki bir parça bozulmuş, ondan dolayı motor da su almış ve bozulmuş. Motor ve öteki parçayı değiştirdiler. Kombinin başka bir yerine dokunmadılar. Sorun çözüldü şimdilik. Yardımınız için teşekkür ederim.
