Dışarıda gömlek-ceket dolaşan insanlara hayretle bakıyorum. Ben bakkala bile öyle gitsem anında hasta olurum. Çocukluktan alışmayınca olmuyor mu?




 

Sigara, vücudun yağ ve kas oranı, spor yapıp yapmıyor oluşunuz, çocukluktan gelen alışkanlıklar, nerede büyüdüğünüz gibi unsurlar hep belirleyici.

sevgikusunkanadinda

merhaba o üşümeyenlerdenim. öncelikle bu üşümeme olayı vücuttaki yağ oranına ve kan değerlerinize bağlıdır genel anlamda. hiç kan değerlerinize baktırdınız mı?

false pretension

Çok üşuyenlerden olup yakın zamanda az üşuyenlere terfi etmiş biriyim. Bu konu bir ara ciddi anlamda kafama takılmıştı. Evde kalın kazaklar üzerine hirkalar giyer ayaklarimda 2-3 cift corap üstüne patik çekmeme rağmen ısinmazdım. Bu sene başında cok radikal bir karar alip odamin peteklerini cok geç açtım. Üşüme hissi gelince bunun gecici olduğunu yoksa oda sicakliginin normal olduğunu kendime kabul ettirdim. Sanırım bazi şeyler cidden zihinde bitiyor. Kendinize çok usudugunuzu hasta olacaginizi hatirlatirsaniz vücudunuz bence hemen ona evriliyor. Şu an evde sadece bir tane uzun kollu sweatshirt ve pijama ile duruyorum. -10lari bulan sogukta iclik giymeden kışı geçirdim. Montumun altina ince bir kazak tek giydim giyiyorum.

Ek olarak beslenme duzeni cok onemli. Ben neredeyse hic fastfood yemiyor meyve sebze ve et agirlikli beslenmeye dikkat ediyorum.

Amaranta ursula

www.eksiduyuru.com

Burada kas kütlesinin üşümeyi engellediğini söyleyenler doğru söylüyor.

Ben normalde çok üşüyen bi insanken vücut geliştirmeye başladıktan sonra üşümemeye başladım. Ofiste tişörtle oturup bazen yanımdaki camı bile açıyorum. Karşımda kazakla oturan arkadaş üşüyo ama.

(s)AINT

ev yogurdu demis biri. ben de ev yogurdu yerim hic hasta olmam masallah. usumem de, sanirim sartlamayla oluyo. ben hep bana bisi olmazzz derim. soguk bize islemezz, caka satarim haha. ve hakikaten de oyle hissediyorum soylediklerini yasiyo insan sanirim.

mula

ben de benzer durumdaydım bu biraz da aileden geliyor bizimkiler de üşüyen tipler. doğal olarak ben de böyle yetiştim aman hasta olmıyım falan ama yavaş yavaş ince giyinmeye alıştırdım kendimi. ilk başlarda biçok sefer nezle oldum ama sağlıklı da beslenince artık o da olmamaya başladı. amaranta ursula +1 iş tamamen kafada bitiyor

lukas

ben de bu mevsimde bile her gün banyo yapabilenleri anlamıyorum. ben banyo yapınca dışarı çıkmasam bile üşüyorum.

her gece aç

Askere git geciyor

acemi

d vitamini de mühim. bakın baktırın.

windows95

böyle çok usuyenlerin kendini üşümeye sartlandirdigini düşünüyorum. soğuğu ve üşümeyi düşünmeden yaşamak yardımcı olabilir.

yuvarlanantencereninkapagi
1

mobil görünümden çık