Dikiş nakış yapmak için bir makina arıyorum. Açıkcası 300-400 tl yi geçsin istemiyorum. Bu anlamda ne tarz bir tavsiyede bulunabilirsiniz? Bütçem yeterli mi arttırmak gerekir mi? Yapmayı düşündüğüm ürünler yastık, runner, yatak örtüsü, paspas vesaire işler. Siz değerli yazarların tavsiyesi çok önemli şimdiden teşekkür ederim




 

nakis konusununpek bilemiyorum ama baslangic icin genellikle a101in sattigi singer makinalar yeterli oluyor. 200-250 lira bandinda.

bim'den yillar once homexx marka almistim ben. cok memnundum. ama sanirim yillardir bim dikis makinasi satmiyor. a101 yilda 2 kere satiyor. sanirim modelleri de singer 1409 ve 1502 aklimda yanlis kalmadiysa. ara ara şok markette de satiyor.
inceleyip ihtiyacinizi karsilar mi bakabilirsiniz. ama dedigim gibi nakisi bilmem de dikis icin gayet yeterliler bence.

balik kraker

Burada sana lazım özelliklere uygun makineyi bulman gerekiyor. Ben de birkaç ay önce singer 1409 alma niyetiyle makineciye gidip pfaff 130s aldım. Çocuk kostümleri yaptığım için esnek dikiş özelliği ve farklı kumaş çeşitlerini zorlanmadan dikebilmesi gerekiyordu, bunları singer 1409 yapamıyor. Pfaff 130s'nin mekanik aksamı da daha sağlammış. Satıcı adam "Singer amerikan malı ve kaliteyi çok düşürdü, her şeyi plastik oldu. Pfaff Alman malı ve kafanı rahat ettirir" dedi.

uepuey

urun.gittigidiyor.com

Yaklaşık 2 ay önce 400 tl'ye almıştım. Şimdi artmış biraz. Nakışı denemedim; ama dikiş kısmı işimi görüyor. Bluz, çanta, minder, kedi yatağı ve şort diktim şimdiye kadar. Sorun yaşamadım.

siyah noktali film
1

mobil görünümden çık