Yarın 16.30-17.00 gibi Antalya havalimanında olacağım, oradan Isparta'ya en kolay nasıl gidebilirim? Yıllar önce otobüsle gitmiştim ama o otobüse nereden bindiğimi hatırlamıyorum.




 

Ben de yarın aynı güzergahın tam tersini yapacağım :)
Havalanından tramvay varmış otogara. Otogara geldikten sonra otobüs ile ıspartaya gelebilirsiniz. Mesafe iki saat gösteriyor. Ben ısparta petrol gibi bir şirketten aldım bileti. Zaten iki opsiyon var biri metro biri ısparta petrol.

irene

Havaalanında indikten sonra sola dogru dön tramvaya bin. Otogara kadar gotürüyo zaten ama şunu soyleyeyim 1 saatini alir otogara gitmen oradan da zaten isparta bileti bulman kolay ya da saatini ayarlayip internetten ayarlayabilirsin bileti.

Seriusestquamcogitas

otogara kadar gitmenize gerek yok aman.

havaalanında tramvaya binip bir durak sonra inin. oradan expo yazan tramvaya binin bir durak sonra inin. anfaş durağı. karşıya geçin biraz yürüyünce ısparta petrol ofisi var oradan binin. her hafta gidip geldiğim yoldur.

n62

teşekkür ederim cevaplayan herkese, irene sana da iyi yolculuklar. havalimanı otogar arası mesafe uzak görünüyor, n62'nin dediği daha kısa, onu deneyeceğim.

ya ben lan neyse bi sey demiyorum
1

mobil görünümden çık