Yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim ulkenin dilini ogrenmek icin kursa gidiyorum. Kurstaki ogretmen ise cok tatli birisi. Kisilik olarak ve belki de didaktik olusundan dolayi bana cok cekici geldi. Ders cikislarinda genelde soru sorup, biraz da birebir muhabbet etmek icin konustugumda da baya sicak kanli, ama tabii ki bu tavri bana has bir durum degil. Ancak, haftaya son ders ve sonraki kurlarda baska ogretmenler olacak.

Bu durumdayken bu kisiyle iletisimde kalmak icin ne yapabilirim? Olayin romantik bir yani olmasi gerekmiyor, arkadas olarak gorusebilecegim bir yakinlikta olsa da benim icin kafi.

Kurs disinda belki denk gelsem bir sekilde muhabbeti ilerletebilirim ancak kurstayken numarasini istemek de biraz karsi taraf icin sanki rahatsiz edici bir tavir olabilir gibi geliyor.

Acaba aklima gelmeyen, sizin akliniza gelen guzel bir taktik olabilir mi boyle bir durum icin :)

Bu arada ben erkek, karsi taraf kadin.

 

Sınıfça pratik yapmak için whatsapp grubu kur. Orada numarasını alırsın hocanın.

ovungec zeus

Romantik bir tarafi olsun, arkadas olmaya calisma, olacaksa tam olsun abi.

stavro

Hoşlanıyor gibisin, niye arkadaş kalsanız da olur.
Stavro +1

Bir yere kahve içmeye/yemeğe davet et kurs teşekkür etmek için dersin. Gelirse o görüşmede biraz daha tanırsın, sadece dil için görüşüyor olmazsınız. Buluşmayı ayarlamak için de numarasını almış olursun zaten.

Gelmezse sağlık olsun.

senolll

Ona de ki, “şu cümlede ne deniyor, anlamıyor ben”

tongue without touching tongue, language can not be learned.

insomnia
1

mobil görünümden çık