Bu kişi X'i reddetmiş ama X ileride bu kişinin onu seveceğine dair güçlü bir umuda ve inanca sahip. Bir süre beklerse bu kişi gerçekten de büyük ihtimalle X'e ilgi gösterecek. Bu durumda X çok sevdiği bu kişiyi beklemeli mi, yoksa yeni insanlarla tanışıp hayatına yeni birini mi almalı? Hangisi daha uygun?




 

O zaman aralığında ne değişmesini bekliyor, elinde somut veriler var mı o önemli.

dafaisss

X kendini kandırıyor.
Y kişisinin onu sevmesini beklerse daha çok bekler. Ömrü geçer gider o bekler durur.
Kendini kandırmayı bırakıp onu sevecek insanların gelmesini engellememeli.

dont eat me

her şeyin eskisi manitonun yenisi. bol şans.

datnet

İşin ironik tarafı, x çok sevdiği kişiden vazgeçip yeni ilişkilere yelken açınca, çok sevdiğinin x'e ilgi gösterme ihtimali de artacaktır.

edaddy

Bence bu kadar dayanaksız ve züğürt tesellisi denebilecek bir inanca tutunmak pek sağlıklı değil. Önümüzdeki maçlar en iyisi.

ravenclaw

İsteseydi reddetmezdi +1

Ayrıca yeni insanlarla tanışıp, hayatınıza alma konusunda sıkıntı yaşamayacak durumdaysanız bir dakika beklemeyin. Çünkü o bahsettiğiniz bekleyiş bayağı ağrılı bir süreç ve obsesiflik zarar verici hale gelebiliyor.

landho

beklemek, umut etmek öldürür.

x, hayatinda yeni bir sayfa acsin.

"onu seveceğine dair güçlü bir umudu ve inanci" kafadan silsin.

denizde balik cok.

tabudeviren

Z olarak söyleyeceğim y x i reddediyorsa tek sebebi Z dir.

JackDanielSparroww

bence beklesin, ama umut etmek yerine aksiyon da lazim

medievalman

Biri sizi sevmiyorsa sevmiyordur beklemeyle olmaz.
Dunyaya bir kere gelip en fazla 60-70 yaşayıp gidiyorsun, birini beklemek cok sacma.

stavro

Sevmiyorsa sevmiyordur obsesifliğinizi bir kenara bırakın.

helena

Yeni yeni yeni

photo85

Eğer yeni ortamlara girip yeni kişilerle tanışma gibi bir durumun varsa bunu değerlendir. İnsanın çevresi kısıtlı olunca daha fena manyağa bağlıyor, saplantı haline getiriyor. O kişiyi gözünde büyütüyor. Sen alıcılarını kapatma, açık tut. Bakarsın sevgin, ilgin hafifler yeni arkadaşlıklarla kafan dağıldıkça.

i m cool with that
1

mobil görünümden çık