Mutfakta birisi küçük, birisi görece daha büyük 2 blender var ancak istediğim özelliklere sahip değil, işimi aşırı yavaşlatıyor ve tam verim alamıyorum. İstediğim, yaklaşık bir gün ıslatılmış nohutu çatır çutur püre haline getirecek kadar güçlü olması ve aralarda yarım nohut bırakmaması diyeyim.

Aynı şekilde bir de hamur makinası lazım. Karaca'da birkaç model gördüm ancak fason üretimdir diye güvenemedim. 500 tl civarındaydı oradakiler.

Endüstriyel üretim için kullanılanlardan bile olabilir. Fiyat performans oranında iyi olan hangi markaları, modelleri tavsiye edersiniz?

 

Blender olarak şunu kullanıyoruz: www.wmf.com.tr Yani bu para verilir mi bilmem. Çünkü ben vermezdim, annem dayanamamış almış. Buz, nohut, yeşillik... ne varsa koyuyorsun, sıvı hale getiriyor resmen. Nohutu ıslatmadan atsan bile toz haline getirir.

Hamur makinesinden kastın stand mikserler ise ben karacayı beğenmedim, okuduğum yorumlar da iyi değildi. Korkmaz aldım ama o da süper değil. İş görüyor sadece.

pokerface

İyiymiş hoşmuş da, çok pahalıymış yahu :/ 1000 tl civarında bir bütçe ayırabilirim sanırım en fazla. Ama daha alt modellerine bakacağım.

Korkmaz da aynı şekilde, muhtemelen bir yere ürettirip marka basıyorlar.

sevgikusunkanadinda

1000tl ye alacagin blenderlar hep sikinti yaratir, iyi kalite hele endustriel birsey ariyorsan vitamix bu iste son nokta ama tuzlu tabii.

www.cafemarkt.com

cooperr

Ben bunu almayı planlıyorum
urun.gittigidiyor.com

saklisecilmemis

Kitchenaid bu hamur karistirma makinalarinin aga babasidir. Baska marka alacaksaniz da satis yeri cok ve garanti suresi uzun olan markalari tercih ediniz. Bu urunlerde en buyuk problem yedek parcadir. Dikkat edeceginiz nokta yedek parca ulasimi kolay mi? Bozuldugunda tamirini yapabilecek yerler var mi?

hepbiarayisicinde
1

mobil görünümden çık