Netten seviye testi gibi birşey yaptım intermediate sonucu cıktı.

planım bu yıl icinde marttaki yds ye girmekti, ama planladıgım gibi calısmadıgım icin girmeyecegim.
En yakında sanırım eylulde falan. Sınava calısmak icin kurs ya da baska birsey dusunmuyorum aslında hedefim sınav odaklı da calısmak degil gercekten ogreneyim derdindeyim.

Sınav,kurs'a ayıracak pek zamanım yok acıkcası. Ama gun icinde is ortamında fazlaca zamanım var.

Eger seviye seviye okuma parcaları indirebilecegim bir kaynak olursa gun icinde 5-10 sayfa okuyup, sayfa uzerinde bilmedigim kelimeleri not alıp bu okudugum sayfaları da sonra tekrar icin dosyalayabilirim diye dusundum.

Yani ihtiyacım pdf, world seklinde su anki seviyemden baslayarak okuma sayfaları lazım.
Teşekkür ederim.

 

ewa diye bi app var, onda seviye seviye kitaplar var, hoş bi app. ben de bu yıl hazırlığım, reddit okuyorum parçalar yerine, yine bilmediğim kelimeleri buluyorum vs, aynı şekilde devam ediyorum. bu da faydalı bi yol olabilir.

mehmed resad

eyvallah, telefona baglı kalınca odaklanamadım tam onu farkettim :) hergun 5-10 sayfa cıktı uzerinden bir veri olusturursam sanırım daha fayda olacak en azından benim icin :)

therevo

Aradığınız site: english-e-reader.net

Seviyelere göz atıp kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Eğer yüksek lisans için sınava girecekseniz Yökdil'i de düşünebilirsiniz.

shangrilla

Amacım dil tazminatı acıkcası :) @shangrilla

therevo

O nedenle ben de Yds'ye gireceğima ama seneye yüksek lisans düşündüğüm için Yökdil'e de giriyorum. Hiç belli olmaz, belki ileride Yökdil'i de dil tazminatı kapsamına alırlar.

shangrilla

Yani belli olmaz tabi

therevo
1

mobil görünümden çık