1. üstteki yirmi yaş dişleri yamuk vaziyette çıkmış. böyle soldaki soldaki saat yedi yönüne, sağdaki de beş yönüne bakıyor. 1-2 yıl oldu çıkalı galiba fark etmedim. ağrı falan yok. ama dişleri çürütür, yamultur falan diyorlar. çektirmeli mi sizce, çektirenler ne diyor?

2. eğer cevabınız olumluysa, öneri doktor rica edeceğim istanbul'da.


 

bende de abuk subuk bir şekilde çıkmıştı. birini çektirdim diğerini de en kısa zamanda çektiricem. çürütme ve diğer dişlerin yapısını bozması doğrudur. ayrıca çene kemiğinde ağrı da oluyor. gömülü 20lik diş çekimi çok berbat bişey.

scudman1

1- çektirmek için iltihaplanmasını bekleme. gerçekten de diş düzenini bozuyor ve ağrısı can sıkıcı. zaten eninde sonunda çektirmek zorunda kalacaksın. çekeceğin zahmeti azaltabilirsin. dişçiden korkan 8 yaşında bebe değiliz artık. herkes yaptırıyor.

zgrydn

Acilen çektir diğer dişleri mahvediyor ve kendiside çabuk çürüyor

ugurgonc

benim sağ üstteki de aynen seninki gibi saat beş yönünde çıkmıştı. sonra bir iltihap yaptı ki, 5 gün,6 saaatte bir olacak şekilde iki kutu antibiyotik ve 10 tane antibiyotik iğnesiyle ancak baskılandı. ağrısı için içtiğim etol fortları saymıyorum. hayattan soğudum iki hafta, ağzımı açamadım hiç bişey yiyemedim, boş mideye içtiğim ilaçlar midemi mahvetti.
velhasılı hiç bekleme git çektir, gömülü olmayan yirmilikler çok kolay çekiliyor, özellikle üsttekiler, benimki 30 saniye sürdü.

koalalumpur
1

mobil görünümden çık