Soru başlıkta dostlar...teknosa, hepsi burada, gittigidiyor, mediamarkt ve amazon...Hep tek çekimle veriyor kredi kartına. Taksitli alışveriş nereden yapabilirim?




 

Alışveriş kredisi

bokmuhendisi

evkur ama tavsiye etmem. bazı teknoloji marketleri kredi veriyorlardı bir banka aracılığıyla. hala geçerli midir bilmiyorum, yazın tel aldığımda böyle kampanyalar vardı media markt ve vatan'da görmüştüm sanırım.

candide

evkur benzeri yerlere bulaşmayın. ben bir türlü ailemi uzaklaştıramıyorum şunlardan. kredi kartı var illaha gidip senetle, bir dünya para vererek alıyorlar.

çalışan biriyseniz, firmaların banklarla anlaşmaları oluyor. mediamarkt, denizbankla çalışıyordu mesela. onlardan alabilirsiniz kredi.

blue eyes white dragon

Kaç taksitten bahsediyoruz? Hepsiburada laptop için vade farksız 3 taksit veriyor. Amazon.com.tr de vade farksız 6 taksit veriyor. Telefonu bilmiyorum.

alaimisema

laptop ve telefonu aynı sepete koyarsan tek çekim yaparlar. ayrı ayrı alırsan laptopa taksit yaptırabilirsin. telefona kredi kartı taksit yapmıyor kaldırdılar o uygulamayı. alışveriş kredisi çekeceksin.

argent dawn
1

mobil görünümden çık