bilgisayara (daha doğrusu c sürücüsüne) format attırcam. özel dosyalarımı d'ye aktardım. format sonrası tekrar c'ye alacam. şimdi benim sorunum şu:

1)özel dosyalarımı yedeklediğim d sürücüsüne nasıl şifre koyarım?
2)bilgisayarcının bu şifrelediğim dosyalara ulaşabilme durumu nedir? ulaşabilir mi? ulaşmak için uğraşır mı, yoksa ellerinden günden 3-5 bilgisayar geçtiği için uğraşamaya değer görmezler mi?

 

bilgisayarcı her türlü ulaşır, ulaşmak için ise uğraşır. ortalıkta dolanan saçma sapan komik videolar-ifşa videoları vb hep bilgisayarını / telefonunu tamire verenlerden alınıyor. formatı kendin at, yardımcı olalım.

Tears of Devil

komplesini winrar ile rar'la ve kendin unutmayacağın harf rakam karışık bir şifre koy.

fbi gelse açamaz o rar dosyasını.

kibritsuyu

1-sürücüye şifre koyman bir şeyi değiştirmez
2-2 saniyede ulaşır.güzel bir kadın değilsen bilgisayarcının pek uğraşacağını zannetmiyorum.güzel bir kadın olduğunu varsayarsak da ulaşılmasını istemediğin dosyaları google drive vb sitelere kopyalayabilirsin.bence uğraşmaz kim ne yapacak senin boklu dosyalarını

bardakigüneşgözlüğü

yedeğini harici diske al ve pcden sil. gizli bir şeyin varsa asla gizli kalmaz...

alaimisema

Rar +1, açamaz. Ama silebilir, gıcıklığına. Unuttum der, bir şey der. Kendiniz atın bence.

windowsguvenlikduvari

özel dosyaları buluta da aktarabilirsin. benim bilgisayarcı arkadaş bakıyor bildiğim kadarıyla her şeye. pc de bırakılmaz bu zamanda. ayrıca çok kolay zaten. herkes yardımcı olur buradan. kendin at.

hasmetizm 2046

Formatı kendin at +1, gerçekten çok basit ve çok kolay. Buraya bu mesajı yazabilecek kadar bilgisayar bilgisi olan herkes yapabilir.

Yardımcı oluruz.

John Bloor

Diskteki dosyalara (sildiklerin dahil) dahil her türlü ulaşılır. Düzgün bir şifre koyarsan Winrar ile şifrelemek kırması çok uğraştıracağı için bir çözüm olabilir.

Gerçekten önemli dosyalar ise veracrypt ile şifreleyebilirsin ama biraz karışık bir programdır.

zombi
1

mobil görünümden çık