malum bir çok ürün tr'de yok. protein tozu, kreatin, bcaa vs. TR fiyatlarıyla aynı yani onlara ne kadar gerek var bilemedim. Şu an aktif olarak protein tozu, kreatin ve omega-3 kullanıyorum.

Ne almalıyım ki yararlı olsun? Aklıma ilk gelenler omega-3 ve probiyotikler ama konuya biraz uzak olduğum için marka ve ürün seçemiyorum. Ürün önerebilirseniz çok sevinirim.


 

Kreatin bcaa falan 50-100 lira arasında satılıyor yük yapmaya gerek yok, protein tozu bidonunu da gümrükten geçirmek sıkıntı olabilir ama sıkıntı olmasa da ne bileyim bir kutu ucuz protein tozu getirmek efektif bir fayda sağlamaz, ayrıca kullanıp kullanmamak çok büyük fark yaratmadığı için bu tip ürünlerde yurtdışı avantajını kullanmayı pek gerekli görmüyorum ama ben olsam omega3-curcumin-d vitamini stoklardım.

angelus

Ben olsam probiyotik, d3, Multi-Vitamin gibi agirlik yapmayan supplementler alirdim.
Solgar ürünlerinden alirsan süper olur.

VIPCH

iherb var usa'de oradan alabilirseniz cok guzel urunler var. Sports Research omega, dvit, krill oil vs. icin. ayrica doctor's best bvitamini filan icin. yine bu sitede cok fazla probiyotik cesidi var, iyi yorum alanlardan ve yuksek CFU'lu olanlardan alabilirsiniz.

kassiopeia

Amazon cunku kullanici puanlari

hot potato
1

mobil görünümden çık