şimdi biliyorum burda bi sürü profesyönel var beni yönlendirecek.
30 tl çıkabilirim bir kulaklık için ancak ve ancak türkiye ab'ye girse 40 mangır çıkar.
tercihim eski kafadan yana, kulakdeliğiiçi (tabire bak!) olanlardan değil de normal kulakiçi olanlardan ama yine her türlü öneriyi açığız. haydi bağalım.


 

sennheiser!

jameskeenan

ya bu senheiser 30tl ye var mı ki?

dieselsingle2

sennheiser 30'a olmaması lazım. bi d bazı şeylere çok para vermek garip geliyor bana. kulaklık bunlardan biri. mouse filan mesela. neyse. çok da dandik kulaklık almamak lazım tabi. ben genelde sony'ninkini alıyorum. bildiğin, düz kulaklık. ortalarında bi yerde de ses ayarlama düğmesi var. bi de kablosu da kalın oluyor. kablolar birbirine girdi mi ayırması daha kolay oluyor böylelikle. 35 lira filan olması lazım ama yazdan beri filan kullanıyorum o yüzden tam fiyatını bilmiyorum şu sıralardaki. sanki o zamanlar bu fiyata almıştım diye hatırladım.

tepedeki psychedelic adam

sennheiser'ın 15'e de var kulaklığı. mediamarkt'ta görmüştüm. ama kalitesini bilemicem.

teritori

evet bana da garip geliyor bazı konularda ama bu mouse ve kulaklık için ayrı, çünkü 2'side önemli benim için. mouse'a da 45tl verdim, hani çok büyük bir meblağ değil ama türkiye'de bulmak için google'ın 15. sayfasına kadar aramıştım.
vesselam, kulak, ses kalitesi, ekolayzır konusunda hassasım sanırım, ama marka/model/fiyattan anlamam. bi kere alim tam alim.

dieselsingle2

var niye olmasın. her kesime hitap ediyor.

www.elmasepeti.com

jameskeenan

kesinlikle sennheiser.ayrı 30 tl ye değil sana 36 tl ye mx360 öneriyorum d&r larda var.1 senedir kullanıyorum çok memnunum.

jpsartre

ben ucuz olanından aldım. mx 80. çok fazla ses vermiyor. belki playerımdan kaynaklanıyordur. ama kesinlikle çok takdir ettiğim bir artısı var ki kulaktan kesinlikle düşmemesi. yani tek tarafını takıyorum ve çok hareket etsem dahi rahatsızlık vermiyor, düşmüyor.

silver apple

eğer rengi dert değil diyorsan şu da var bak
www.mymemory.co.uk

teritori

1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum...harbiden clear sound:)

www.teknosa.com

p a t r i o t
1

mobil görünümden çık