Hiç yurtta kalmadığım için ortamı bilmiyorum. Bayağı kötü durumda bi yurt düşünelim. İşinize yarayacak, ortama göre lüks kaçsın kaçmasın her türlü şey olabilir. Kullanışlı bir hediye almak istiyorum ama aklıma bir şey gelmedi.




 

Kettle, şöyle 1 bardaklık gibi olanlardan olabilir.

bahoho

güzel bir kulaklık olabilir odada başkaları varsa. vakit geçirmeyi kolaylaştırmak için. tablet/kindle tarzı bir şey düşünülebilir. aklıma gelen öneriler hep bu şekil çünkü tanımadığın bir sürü insanla kaldığın zaman bireysel vakit geçirmek istiyorsun.

beatbox yapan metalci

tr.aliexpress.com şu tarz bi şeyi dolap içine asıyoduk biz. çok pratik oluyor.

pide

silikon kulaklık. eczanelerde satılır.
gürültüde ders çalışmanı ve uyumanı sağlar.

aslindasorunumpsikolojik

Uyku için göz bandı, ışık açık olduğunda kullanabilir. Kitap okuma lambası.

askywalker

www.hepsiburada.com

ya ben lan neyse

terlik, 5li priz, battaniye, havlu uc dort tane. bunları paket yaptır kral sensin.

guldum gectim genceciktim

Mini tost makinesi. Tost önemli.

pastörizesüt

4 Ayrı yurtta kaldım, şu an da yurttan yazıyorum:

Benim en çok işime yarayan şeyler üçlü priz ve bornoz oldu. İlaveten her gece ufak bir şarjlı fener kullanıyorum, android soket ile şarj oluyor. Markası BTwin.

Yurtta zayıf olan şeyler vardır; priz sayısı, internet bağlantı gücü, beslenme seçeneği, boş alanlar, kişisel temizlik kolaylığı gibi.
Bu az şeyleri çoğaltmak için bir hediye verebilirsin.

İlaveten odanın pencersi ve ışığı bazen arkadaşın istemese de açık olacak. Işıktan kurtulmak için göz bandı alabilirsin. Pencere pek dert olmaz ama yurtta kalan herkesin, yurt içindeyken üstünden çıkarmadığı bir hırka vardır.

Duş terliği herkesin kullandığı bir şey burada. Arkadaşının aklına henüz gelmemişse sen ona al.
Kişisel alan dar olduğu için, kolayca kurulabilen, raf gibi bir şey (plastik ayakkabılık) alabilirsin. Bir de yurtta çamaşır serme alanları ortak ise, ona çamaşırlık verebilirsin. Biraz irice bir hediye gerçi.

Etanglement

Powerbank alabilirsin. Yurtta odalarda priz yoktu telefonu aşağıya bırakırdık. Hem yurtta hem de günlük hayatta kullanır, şarj önemli.

gonulcelen87
1

mobil görünümden çık