bim ve a101 den alabileceğimiz malzemelerle öğlen işyerinde veya akşam evde pratik ve lezzetli karın doyuracak önerileriniz nelerdir.

not:tost makinesi, mikrodalga, sıcak su ve bozdolabı mevcuttur.


 

Donuk pissa

zxcd

pizza çok kötü katiyen yiyemezsin. çok pis kokuyor. ısıt ye döner, tavuk döner vb var

kahvaltılık ürünleri güzeldir, kaliteli markalar var.

killerbee

Bir paket lavaş, krem peynir, kaşar peyniri, hindi füme, bir de şundan: www.icerir.com

Lavaşa önce krem peynir, üstüne sos süreceğiz. Üstüne 1-2 dilim hindi füme koyup, en üste de boylu boyunca bir sıra kaşar koyup, kenarlarını kapatıp kaşar dilimlerinin genişliğinde saracağız. Tost makinesine bastığımızda uzun ince bir dikdörtgen olacak. Bunu kaşar eriyene ve lavaşın üzerinde tost çizgileri belirlene kadar ısıtacağız. Şahane oluyor.

kobuzchu kiz

lavaşı ısıtmazsan eğer o da çok pis kokuyor, ısıtırsan kokusu uçuyor.

killerbee

barbunya pilaki, limon, ekmek

kurkmantosuzmadonna

yaprak sarma hiç güzel değil alma sakın.

yumuşatıcı sever

a101'de keskinoglu kizartilip dondurulmus tavuk kovasi buldum gecen, bir de bazen donmus mezgit oluyor, bir bucuk balik gibi; yanilmiyorsam her ikisinin de fiyati 15 tl civarindaydi. a101'in suzme yogurdu var, o da basarili. donmus boreklerden de bulundurulabilir yedekte. galiba ekmekleri iyi degil.

e haliyle

saklama kabındaki köfteleri çok güzel a101'in. kasap köfte, inegöl köfte diye geçiyor. kanatta çok pratik bir yemek. tavaya koy altını kıs 1 saate kalmaz yumuşacık yapıyor. tatlı olarak fırının varsa a101 suflesini kesinlikle öneririm. üstelik 2 tanesi 5 lira. dışarda yediklerine 10 basar.

for day to break
1

mobil görünümden çık