bu gecenin sorusu da benden.
aşık olmayı unutabilmek mümkün mü ey duyuru?
ne bilim uzun süredir olmadık/olamadık aşık. çok istekliydim bi ara ama yine olmadı, şimdi hem pek dostum da yok (hani sevdicek yerine geçicek,unutturacak). yolda görüyoruz güzel, aaa manyak lan (bu abaza versiyonu oldu sanırum), ne kadar tatlı/hoş/vs kız/bayan.. iyi hoş da olmuyor, olunmuyor. ince eleyip sık mı dokuyorum, olmadan da mı devam edilir, oh mis biz aşık oldukta n'oldu diyenler mi haklı, bilemedim.


 

mümkün. sen şimdi bundan önce sevdiğin insanı çok abarttıysan gözünde gayet de mümkün. ona olan aşkın ferhatın şirine romeonun juliete olan aşkı gibi geliyorsa sana milletin aşık olmak dediği şeye sen en fazla hoşlanmak dersin. tabi bu yine aşk acısından oluyor.

aşksız devam etmek çok da mümkün. ohhhşş kafa rahatlığı. yok böyle güzel bişey. o müthiş genlerimi gelecek nesillere aktarma baskısı oluşmasa hep yalnız yaşarım. bilmiyorum belki sperm bankası aracılığı ile gerçekleştirirm bu olayı.

ayiadam

türkiye'de sperm bankasından çocuk sahibi olanlar hapis cezasıyla yargılanacakmış artık :) walla geçen haberlerde duydum

antihero

Aşk, istemekle olmuyor Diesel. O gelip seni buluyor. Bazen de hiç beklemediğin anda, hiç ummadığın yerde. Ben aşk olmalı diyenlerdenim.
Sana uyar mı bilmem, yalnızken de mutlu olabilirsen, aşık olmayı bekle. Unutmak, unutturmak durumu çok farklı. Umarım aşık olursun. Bahar da geldi. Sana şans diliyorum Diesel. Her şey gönlünce olsun.

july14

valla sosyal olmayınca aşık da olamıyosun çünkü kimse olmuyor.bu süre bazen öyle uzuyorki flört etmediğin dönem insan aşk istiyor.bence bu bir ihtiyaç.illa olcak diye bir şey de yok ama belli sürede bir aşk olmasa bile flört edilmeli bence...tabi motomom bir düzenden bahsetmiyorum.anlattıklarını bende yaşadım zamanında konuşmak istersen diye mesaj attım...

jpsartre
1

mobil görünümden çık