Çarşamba günü kedimi kısırlaştırmaya veterinere götürdük kadıköy belediyesi geçici hayvan barınağına. Kedim ameliyata girdi narkoz yiyip kesi atıldıktan sonra zaten kısır olduğunu öğrendik ( zaten sokak kedisiydi ve kısır olup olmadığını bilmiyorduk) yani hayvanı boşu boşuna ameliyat ettirmiş olduk. 3 gün antibiyotik olması için veterinere götürmemiz söylendi, iki kez götürdük bugün kedimin sol gözü kapandı. Yani sol gözü kanlanmış, kısıyor ve açmak istemiyor. Konuyla ilgil bilgisi olan var mı? Antibiyotik kediye böyle bir yan etki yapar mı, nasıl geçer? Pazartesi tekrar götüreceğiz veterinere ama o zamana kadar biri cevaplayabilirse sevinirim :(




 

Vallaha benim kedinin sol gözü kanlanıp kapanalı 2 hafta oldu. Sonra eczaneden Terramycin aldım, 1 hafta sürdüm gözüne. (Kediyi enseden tutup, kulak pamuğu ile gözüne iyice yayarak.)
1 hafta önce göz pırıl pırıl oldu. Hâlâ cam gibi.

eksi was here

Ne sürersin bilmiyorum öneriler olmuş. Sana bir tavsiye, hafiften tırnaklarını kes hayvanın ve kafasına karton tabağın ortasına delik aç geçir eğer koruma konisi yoksa. Gözünü kaşımış bile olabilir. Engel olmuş olursunuz.

bos gezenin bos ustasi

murat şaroğlu'na götürün vetgoz.com.tr

bir garip melek

Bari bu sefer kedinin kulağını kestirseydiniz...

malheiros
1

mobil görünümden çık