[q]
(5) 

araç kiralama

jesues #1322025
bir arkadaşım ekolünden;

arkadaşım yeni evlendi ve şu aşamada araba alabilecek gücü yok. ancak yıllık bir araç kiralama işine girmek istiyor. bu konuda kim iyidir, neresi uygundur ve burada ne şekilde güzellikler yapılabilir. sevgili arkadaşlarımız aydınlatırsa sevinirim.


lokasyon: eskişehir

 

Bu sene o iş biraz sıkıntılı. Kurdaki aşırı hareketlenmeden dolayı bu yaz bir sürü uzun dönem araç kiralama şirketi battı. Yolda polis milleti durdurup altından kiralık aracı aldı hatta hacizli diye. Batmayanlarda işini sağlama almak için fiyatları baya yüksek tutuyor.

**Bir çok filo kiralama şirketi araçları Euro üzerinden kredisi ile almıştı. Ancak uzun dönem kiralama esnasında Euro kurunu sabitledikleri için ciddi zarara girdiler.

talasas

Kiralama fiyatlari uçtu. Bu sonbahardan itibaren şirkette, kiralama yerine satin alma yoluna gittik.

nhtzmc

kimse 6 aydan uzun süreli araç vermiyor. fiyatlar da ortalamanın baya üzerinde.

mutlu yillar sana

eskişehir dediğin bir ucundan bir ucuna taksi ile 30 tl zaten, ayrıca dünyanın en dar yollarına sahip ara sokaklar, park yeri sıkıntı merkezde iseniz. bence saçma.

elorelia

kiralık araca yıllık kira bedeli en kötü 20 bin lira tutacaktır. kendisine önerim bu rakamlara biraz eski de olsa kendi aracını satın alması olur. hyundai getz yeni evli bi çifti bence kaldırır düşük kmlilerinin fiyatları da 35 civarlarında. yaklaşık 2-3 sene içerisinde aracın borcunu kapatırlar ve ardından ellerinde birikimleri olur.

johnnie w lker
1

mobil görünümden çık