[q]
(2) 

Selby v O'Sullivan

heritage #1321056
www.youtube.com

Şurada ne oldu, anneye anlatır gibi anlatabilir misiniz? Ronny kaçırdı, sonra Selby vurmaktan vazgeçti. Ronny 500 kere ıskaladı. Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?


edit: Cok özür diliyorum, link düzeltildi.

 

youtu.be

Bu kısım herhalde 1:40:40. Selby istemeden snooker bırakmış oldu sonra sıra Sullivan'a geçti o kırmızıya dokunamayınca Selby'ye hak doğdu ama onunda gözü yemeyince çözmesi Sullivian'a kaldı.

reactionic

Selby snooker yaptı yanlışlıkla. Ronnie kırmızıya dokunamadı ve selby kırmızıyı göremediği için free ball aldı. Yani herhangi bir topa kırmızıymışçasına vurabilir ama pozisyonu beğenmedi. O yüzden pozisyon tekrar oynatılıyor ta ki ya ronnie kırmızıya vuracak ya da çok yakın geçecek(hakem takdirinde) çünkü bu adamlar snookerdan kurtulmaya çalışırken de snooker yapmaya çalışıyorlar. Kötü bir şekilde kurtulmak istese direkt kurtulurdu. Hakemler genelde taraflardan birinin kazanması snooker puanına gerek duyacak seviyeye gelene kadar faul and a miss veriyor. Yani o pozisyonu habire oynuyorsun. Faul dese sıra selbye geçer ve oradan devam eder

glamdr1ng
1

mobil görünümden çık