1 hafta once reel alacak tarafından evime gönderilen icra mektubunda Turkcell'e borçlu olduğumu öğrendim. Alacaklı firmayı aradığımda borcun 2015 yılında adıma açılan bir telefon numarasının kapama ücreti ödenmediğinden kaynaklandığını söylüyor. Numarayı da verdiler ben de konuyu Turkcell'e taşıdım bugün evrakta sahtecilik yok imzanız uyuşuyor (imza taklit etmek zormuş gibi) diye geri dünüş yaptılar. Hiçbir türlü numara nerede, hangi bayide, ne zaman açıldığı hakkında bilgi verilmiyor.

Sırada ne yapabilirim? Kime şikayet edeceğim. Nereye gideyim, kimi arayayım? Yol gösterecek olan varsa sevinirim.


 

Avukat?

veritaslibertas

Avukatı karşılayacak bütçem yok şu an.

Ayrıca Turkcell numara borç sorgulama bölümü hata veriliyordu uzun süredir şimdi yeniden baktım ve hattın 12 ay kullanıldığını görüyorum. Borç 0 Tl gözükmekte büyük ihtimal Turkcell bunu çoktan üzerinden atıp alacaklı firmaya verdiği için.

zannedersem tek eksiginiz bendim

Avukat değilim ama önce adresinize icra takibi için kağıt gelmesini bekleyin. Geldiğinde gidip borcun tamamına itiraz edin. Karşı taraf itiraz için mahkemeye başvuracak o aşamada derdinizi anlatırsınız

goodman

Beyaz masaya ve tüketici hakem heyetine gidip bunlar dolandırıcı diye şikayette bulun. Evrak göstermeden para istiyorlar deyin. Borcum yok kabul etmiyorum deyin. Sözlükte bu reel alacak ile ilgili başlık var orayı da okuyun. İcra gelirse itiraz edin.

lupelius
1

mobil görünümden çık