[q]
(5) 

Amazon.com.tr

Mehmet Ersoz #1319750
Selam

Amazon.com.trden alınan ürünleri açıp kullandıktan sonra sorgusuz sualsiz iade edebiliyor muyuz Amerikan versiyonu gibi? Böyle bir koruma sağlıyor mu Türkiye versiyonu?

Teşekkürler

 

Bize henüz öyle bir bilgi gelmedi.

Tam tersi yönünde başlıklar açılmıştı.

zxcd

türkiye versiyonunu bilmem ama kanun size böyle bir hak tanıyor. internetten aldığınız ürünü 14 gün içerisinde iade edip paranızı alabilirsiniz.

trajikomix

sanırm amaerikan versiyonunda paketi açtıktan sonra ürünü iade edebiliyorsunuz ama türkiyede sadece paketi açmadan iade yapilabiliyor.

az önce iade koşullarına baktım tr için, paket açtıktan sonra iade kabul etmiyorlar. bir farkı yok hepsiburadadan.

Mehmet Ersoz

Cayma hakkının kullanılamayacağı ürünlerden biri değilse 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Başka hiçbir sebep sunmanıza gerek yok. Ürünü kullanmış olmanız da bir şey ifade etmez. Bu sizin yasal hakkınız. Hatta ürünü yasal kullanım şartlarına uygun olarak kullansanız ve bozulsa bile cayma hakkınızı kullanma hakkınız bulunmaya devam eder. Yeter ki duvardan duvara vurup parçalayıp iade etmeye çalışmayın.

Google'a cayma hakkının kullanılamayacağı ürünler yazarsanız sizinki bunlardan biri mi bakabilirsiniz. Genelde bir kere kullanılınca bir daha kullanılamayan şeyler cayma hakkı dışında tutuluyor.

hitokiri kenshin

www.amazon.com.tr

bu sayfada;

Her ürünü aldığınız koşullarda iade etmeniz gerektiğini lütfen göz önünde bulundurun. Diğer bir deyişle yeni ürünlerin yeni, kullanılmamış ve eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir. Kullanılmış ürünlerde fazladan kullanma veya hasar belirtisi olmamalıdır.

ifadesi var. yoruma açık gibi geldi ifadeler. teoride sizin dediğiniz gibi amerikan versiyonundan farksız olmalı ama türkiyede sıkıntı çıkaracakalrmış gibi hissediyorum

Mehmet Ersoz
1

mobil görünümden çık